Wij uw website!

Op pagina website vindt u een overzicht met al onze diensten.

Onze service

Het bouwen van een website heeft niet veel tijd nodig. Wij hebben meerdere opbouwstructuren al klaarliggen, die voor uw bedrijf naar eigen hand gezet kunnen worden. Dit betekent dat u binnen een zeer korte tijd, een goede eigen website heeft. De tijd van het bouwen zit voornamelijk in het optimaliseren van de foto’s, teksten en andere media. Dit wordt geheel in overleg afgestemd op de identiteit van uw bedrijf. 

Er zijn talloze opties om uw website te laten doen, waarvoor de website moet dienen. U kunt kiezen voor een webshop, een blogsite, een site met een overzicht van de geplande evenementen en nog veel meer. Alles wat u op uw website wilt hebben, kunnen wij voor u maken.

Als de website eenmaal gebouwd is, gaat er natuurlijk ook tijd zitten in het blijven updaten en verbeteren van uw website. Zo komen er steeds nieuwe foto’s en zullen bepaalde evenementen of blogs moeten worden geplaatst. Om dit werk volledig uit handen te nemen, bieden wij de mogelijkheid om dit voor uw websites te doen!

U hoeft dus alleen maar aan te geven wat u eventueel aangepast wilt hebben, of wat er bij de website op moet komen. Ook dit gebeurt volledig in overleg, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Een belangrijk detail, is dat wij wekelijks van uw website een back-up maken, zodat uw website nooit verloren gaat! Wij houden dan ook nauwlettend in de gaten of uw website goed functioneert.

Een mooie, gebruiksvriendelijke website is natuurlijk fantastisch. Echter heeft u daar weinig aan, op het moment dat uw website niet voorkomt bij de zoekmachines. U wilt dat de website door potentiële klanten wordt gevonden, zodat zij via uw website in contact kunnen komen met uw diensten en/of producten. Ook dit kunnen wij voor u doen!

Wij maken slim gebruik van de constant veranderende algoritmes die Google en andere zoekmachines hanteren voor het bepalen van de zoekresultaten. Hierdoor zal uw site dus sneller naar voren komen wanneer iemand zoekt op een bedrijf/dienst/product. Hierdoor zal uw omzet stijgen en vergaart u meer contactgegevens van klanten. Deze gegevens kunt u vervolgens inzetten om aanbiedingen of updates te sturen. Dit is dus ook voor de langere termijn voordelig! 

Een website kan er nog zo mooi uitzien, maar als uw doelgroep hier niet goed op reageert, heeft u daar niets aan. Het is dus belangrijk om in de gaten te houden of uw website voor de desbetreffende doelgroepen wel werkt. Ook dit kunnen wij uit handen nemen!

Veel websites kiezen een mooi design, die op het oog zeer professioneel lijkt. Er komt alleen veel bij kijken om ervoor te zorgen dat uw website ook aantrekkelijk is voor uw doelgroep. Door te analyseren hoe uw website functioneert, hoeveel mensen op uw website hebben gekeken of hoe lang mensen op uw website zijn gebleven, kan dit worden aangepast om er nog meer uit te halen. 

Heeft u nog geen domeinnaam of wilt u graag een mailadres erbij? Dat kan bij ons.

U kunt voor een bepaald bedrag per jaar uw website door ons laten hosten. Daarbij krijgt u 5GB SSD opslag en 20GB dataverkeer.

Pakketten en tarieven

Omdat het per website enorm verschilt naar wat er wel en niet op moet, is de prijs opgedeeld in modules. Deze modules hebben wij op onze tarievenpagina in een overzicht gezet. De prijzen zijn niet exact, omdat ook deze modules op vele manieren ingevuld kunnen worden. De ene webshop is bijvoorbeeld uitgebreider dan de andere. Mocht u toch een exacte offerte willen, kunt u dit hieronder aanvragen.

Vraag een offerte aan

ICToppers favicon

Copyright © 2018 ICToppers