Wie zijn we?

Even een korte uitleg over wie we zijn, wat we doen en wat we te bieden hebben.

De toppers!

Missie, visie en doelstelling

Onze missie is het professionaliseren van websites van de kleinere ondernemingen. Kleinere ondernemingen hebben vaak geen groot budget over voor hun website. Daarbij is het voor vele ondernemers moeilijk om veel tijd te investeren in de website en het bijhouden ervan. Dat is waar wij willen helpen.

Door de lage prijzen die wij bieden willen wij het voor iedere onderneming mogelijk maken om een degelijke, gebruiksvriendelijke en mooi uitziende website te bouwen. De website zal uitvoerig worden getest op de verschillende apparaten (mobiel, tablet, pc).

Naast het bouwen van een website of webshop, zorgen wij er graag voor dat jouw bedrijf hoger in de zoekmachines terecht komt. Hierdoor zul je meer klanten krijgen die uiteindelijk dus meer winst opleveren. Dit geldt niet alleen voor de korte termijn, maar ook zeker op de langere termijn. Door een goede website kunnen uw klanten snel en overzichtelijk zaken met u doen, waardoor de omzet en de klanttevredenheid verhoogt.

Onze visie is het vereenvoudigen van de stappen die de klant moet nemen, om in contact met u te komen. Hierdoor zullen klanten binnen 3 klikken verwijdert zijn van een aankoop, en slechts 2 klikken verwijdert van direct contact.

Tevens zijn er talloze mogelijkheden met betrekking tot e-mailadressen van klanten verzamelen en dergelijken. Laat u verrassen door onze expertise en u kunt rustig achterover leunen en toekijken hoe de ontwikkelingen uitpakken.

ICToppers favicon

Copyright © 2018 ICToppers